Izvor: Blic, 25.Dec.2023, 15:05

TADIĆ PONUDIO OSTAVKU, STRANKA ODBILA "U ovom trenutku ključna borba za odbranu glasova"

Sednica Glavnog odbora Socijaldemokratske stranke (SDS) održana je juče i na njoj su predstavnici stranke analizirali održane izbore. Zaključeno je da su izbori bili obeleženi neregularnostima i da je došlo do izborne krađe velikih razmera, kako na sam dan izbora tako i kroz ceo izborni proces, u kom nisu postojali uslovi za fer i slobodne izbore, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Tadić ponudio ostavku, Glavni odbor SDS-a nije prihvatio

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Dec.2023

Predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić ponudio je ostavku na tu funkciju na sednici Glavnog odbora zbog lošeg izbornog rezultata, ali je njegova ostavka odbijena. Tadić je naveo da je preuzeo punu odgovornost za loš rezultat i ponudio ostavku, ali je Glavni odbor to odbio uz zaključak...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.