Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Feb.2020, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SzS: Odlukom o učešću na izborima Zajedno za Srbiju sam sebe diskvalifikovao iz SzS

Donošenjem odluke o učešću na lažnim izborima Zajedno za Srbiju (ZZS) je sam sebe diskvalifikovao iz daljeg rada Saveza za Srbiju (SzS) i srpske opozicije koja bojkotuje izbore i poštuje obaveze prema gradjanima iz Sporazuma sa narodom, saopšteno je danas iz SzS.

U saopštenju se navodi da "Savez za Srbiju nastavlja sa kampanjom bojkota lažnih izbora u celoj Srbiji i kao do sada poziva gradjane da nam se priključe u cilju stvaranja uslova za normalan život, za šta >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << su  slobodni izbori osnovna pretpostavka".

SzS je u septembru doneo odluku o bojkotu prolećnih lažnih izbora Aleksandra Vučića na svim nivoima: republičkih, pokrajinskih i lokalnih.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

SZS: Odlukom o učešću na izborima Zajedno za Srbiju sam sebe diskvalifikovao iz SZS

Izvor: Danas, 23.Feb.2020

Donošenjem odluke o učešću na lažnim izborima Zajedno za Srbiju (ZZS) je sam sebe diskvalifikovao iz daljeg rada Saveza za Srbiju (SZS) i srpske opozicije koja bojkotuje izbore i poštuje obaveze prema građanima iz Sporazuma sa narodom, saopšteno je danas iz SZS.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.