Šutanovac izlazi na crtu Šapiću?

Izvor: B92, 07.Maj.2013, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šutanovac izlazi na crtu Šapiću?

Beograd -- Dragan Šutanovac, nekadašnji potpredsednik DS kandidovaće se za predsednika Gradskog odbora demokrata u Beogradu, saznaje Danas iz više izvora u DS-u.

Izbori za predsednika Gradskog odbora, koji sada vodi Aleksandar Šapić, biće održani 8. juna. Kako kažu Danasovi sagovornici, Izvršni odbor DS će do kraja maja odlučiti da li će demokrate iz 17 beogradskih opština glasati neposredno ili delegatski.

Šutanovac je do poslednje izborne skupštine DS >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bio potpredsednik stranke, a sada je šef resornog stranačkog odbora za bezbednost.

U dogovoru sa liderom DS Draganom Đilasom, ostao je narodni poslanik u Skupštini Srbije, iako je bio član prošle vlade, ali uprkos Đilasovom obećanju još nije kooptiran u Predsedništvo stranke.

Šutanovac je u drugoj polovini 2012. balansirao između Borisa Tadića i Dragana Đilasa, ali se nijednom zvanično nije opredelio između njih dvojice i praktično je postao pasivni član stranke.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BORBA ZA GRADSKI ODBOR: Šutanovac izlazi na crtu Šapiću

Izvor: Telegraf.rs, 07.Maj.2013

Nekadašnji potpredsednik DS-a kandidovaće se za predsednika Gradskog odbora demokrata u Beogradu koji sada vodi prvi čovek demokrata Novog Beograda

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.