Stranka pravde i pomirenja predala listu za odbornike u Skupštini opštine Palilula

Izvor: SandzakPress.net, 06.Jun.2020, 15:13

Stranka pravde i pomirenja predala listu za odbornike u Skupštini opštine Palilula

Predstavnici liste “Akademik Muamer Zukorlić – Samo pravo – Stranka pravde i pomirenja – Demokratska partija Makedonaca” predali su Izbornoj komisiji Gradske opštine Palilula listu kandidata za odbornike za Skupštinu Gradske opštine Palilula na predstojećim lokalnim izborima zakazanim za 21. jun 2020. godine. Iz SPP-a istakli da ovaj dan predstavlja ostvarenje njihovih težnji, te ideje koja univerzalizuje ono što se zove multikulturalnost i multinacionalnost, posebno što >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << su prepoznatljivi kroz svoju misiju i autentičnost. – Nekako smo najviše ponosni na ovu listu jer će po prvi put na nekim izborima u R. Srbiji nosioci liste biti zapravo pripadnici onih naroda koji su najugroženiji. Ponosni smo što će nosilac liste na Gradskoj opštini Palilula biti pripadnik aškalijskoga naroda. Ovu listu također krasi jedno desetak nacionalnih zajednica, istakao je dr. Jahja Fehratović. Predsjednik Unije Most kao jedan od koalicionih partnera SPP-a, Boban Jovanović, ne krije zadovoljstvo što je dio, kako kaže, cijele ove priče – koalicije koja ima svoju viziju i pravog lidera. – Ovo što mi radimo ovih dana je zapravo historijski poduhvat i mi pokušavamo da pokažemo politiku budućnosti, politiku koja će pokazati da 30% građana R. Srbije a koji pripadaju nacionalnim manjinama, imaju pravo na svoja prava, a posebno pravo da budu dio organa za sva odlučivanja i borbu istih. Imamo šansu da Srbiju napravimo zemljom koja će biti kuća za sve nas jer je to i sama vizija našeg lidera akademika Muamera Zukorlića. Lista je predata od strasne aktivista, predstavnika i građana Beograda koji su došli da pruže moralnu podršku. izvor: SANA The post Stranka pravde i pomirenja predala listu za odbornike u Skupštini opštine Palilula appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

KO SE UPLAŠIO TV DEBATE – Kamberović javno izazvao Mujagića pa se nije pojavio u emisiji

Izvor: SandzakPress.net, 06.Jun.2020

Sandžak televizija uputila je 3. juna pozive prvim kandidatima sa proglašenih lista na predstojećim izborima u Sjenici za učešće emisiji Pretres u petak 5. juna u 20 sati. Učešće je trebalo potvrditi do petka u 12 sati. Osim Munib Mujagić, prvog na listi “Akademik Muamer Zukorlić – Stranka...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.