Štimac trenira kod Željka u Feneru!

Izvor: 011vodič.com, 26.Avg.2019, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Štimac trenira kod Željka u Feneru!

Srpski košarkaš Vladimir Štimac proći će pripreme sa Fenerbahčeom, koji zbog Mundobasketa nema veliki broj igrača na raspolaganju.
Kladionica MaxBet nudi kvotu 5,25 da će Srbija da osvoji Mundobasket.
Najjači klubovi Evrope ovo rade svake sezone, dogovore se takozvani trening ugovori, koji su u interesu košarkaša i kluba.
Štimac još nema ugovor sa nekom ekipom i iskoristiće priliku da trenira za Fenerom, a možda i da se >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << izbori za mesto u timu naredne sezone.
To je malo verovatno, međutim videćemo kakav će na kraju biti epilog. Na pripremama turskog kluba nalazi se i srpski igrač Nikola Kalinić, koji još ranije precrtan sa spiska reprezentacije Srbije za Svetsko prvenstvo.
Pored Štimca, šansu na treninzima imaće i Ivan Buva, Milan Aćimović, Fedja Cukle, Burak Eslik, Ogus Savaš, Karl Engstrom…
Fenerbahče na Svetskom prvenstvu ima Meliha Mahmutolua, Điđija Datomea, Ahmeta Duveriolua, Kostasa Slukasa i Nanda de Koloa.
Pored Kalinića, sigurno mesto u timu na startu sezone imaju i Bobi Dikson, Leo Vesterman, Egehan Arna, Žofri Lovernj, Berkaj Kandan, Jan Veseli, Derik Vilijams, Tarik Biberović, Ergi Tirpanči i Ekrem Sančakli.

The post Štimac trenira kod Željka u Feneru! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.