Stekelenburg: Želeo sam u Fulam

Izvor: B92, 01.Feb.2013, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stekelenburg: Želeo sam u Fulam

Golman Rome Marten Stekelenburg rekao je da će pokušati da se izbori za startnu postavu u klubu, iako je propao dogovor da pređe u londonski Fulam.

"Razočaran sam što se ovako odigralo. Moglo je da bude drugačije i da pređem u Fulam. To je veliki udarac i trebaće mi dosta vremena da prebolim, ali ja sam profesionalac i trudiću se da vratim poziciju prvog golmana >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Rome", rekao je Stekelenburg italijanskim medijima.

Stekelenburg je bio na pragu prelaska u Premijer ligu, ali je dogovor obustavljen jer Roma nije uspela da dogovori transfer golmana Fiorentine Emilijana Vivijana.

"Ne mogu nikoga da krivim za ovakav ishod, jer su mi u startu rekli da će do transfera doći ukoliko nađu adekvatnu zamenu. Nadam se da će se do leta promeniti situacija", zaključio je golman holandske reprezentacije.

Stekelenburg je karijeru počeo u Ajaksu, a član Rome postao je 2011. godine, dok je za reprezentaciju Holandije odigrao 54 utakmica.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Stekelenburg: Želeo sam u Fulam

Izvor: Sportski Žurnal, 01.Feb.2013

Holandski reprezentativac i golman Rome Marten Stekelenburg rekao je da će pokušati da se izbori za startnu postavu u klubu, iako je propao dogovor da pređe u londonski Fulam.. Stekelenburg je bio na pragu prelaska u Premijer ligu, ali je dogovor obustavljen jer Roma nije uspela da dogovori transfer...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.