Stefanović: Pajtić je sjajan, ali Đilasu treba dati šansu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Maj.2014, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Pajtić je sjajan, ali Đilasu treba dati šansu

Svim članovima i simpatizerima Demokratske stranke dosta je izbora, kampanja i unutrašnjih trzavica. Vreme je da se stranka stabilizuje i mislim da će ovi izbori doneti doneti upravo to. U Demokratskoj stranci uvek imamo više kandidata za predsednika i ponosni smo na to. Očekujem da ćemo izabrati najbolje ljude, kao i da će oni koji izgube ostati u stranci, izjavio je član Predsedništva Demokratske stranke Borislav Stefanović govoreći o atmosferi pred prestojeće izbore rukovodstva stranke, podsećajući da se DS do sada 11 puta delila.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Stefanović: Prijateljski odnosi među kandidatima u DS

Izvor: Blic, 13.Maj.2014, 14:12

Beograd - Poslanik Demokratske stranke (DS) Borislav Stefanović izjavio je danas da su odnosi u toj stranci dobri i da između dvojice kandidata za njenog predsednika, Dragana Đilasa i Bojana Pajtića, nema teških reči i zle krvi...- Ne pamtim ovakvu mirnu, prijateljsku i korektnu kampanju dvojice...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.