Izvor: Danas, 22.Jan.2024, 17:07

Štefan Šenah pred poslanicima Saveta Evrope: Izbori u Srbiji bili su tehnički dobro izvedeni, ali politički – nisu bili pošteni

Bili smo u posmatračkoj misiji izbora u Srbiji, u decembru prošle godine. Prisutna je bila i Venecijanska komisija. U predizbornoj kampanji pojavili su se brojni problemi i mi smo to prijavili – recimo, oštri napadi na opoziciju i novinare - rekao je Štefan Šenah, poslanik Parlamentarne skupštine Saveta Evrope, prilikom predstavljanja izveštaja o izborima u Srbiji, na redovonom zimskom zasedanju ovog tela.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Koliko izveštaj Saveta Evrope u kojem se ističu postupci krađe izbora zaista pogađa Vučića ?

Izvor: Danas, 22.Jan.2024

U izveštaju koji je izneo Štefan Šenah, poslanik Parlamentarne skupštine Saveta Evrope, danas, na redovnom zimskom zasedanju, fokus je stavljen na to da izbori u Srbiji, u političkom smislu, nisu bili pošteni.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.