Stamatović: Ne postoji dogovor sa Šapićem o izborima u aprilu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Dec.2019, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stamatović: Ne postoji dogovor sa Šapićem o izborima u aprilu

Predsednik Zdrave Srbije Milan Stamatović izjavio je za dnevni list Danas da nije potpisao koalicioni sporazum sa SPAS Aleksandra Šapića o zajedničkoj listi za izbore naredne godine.

"Ništa se nismo dogovorili, niti smo išta potpisali. Sa Šapićem se odavno poznajem i veoma dobro sarađujemo. Imamo slična razmišljanja, ali nikakav sporazum o zajedničkoj izbornoj listi nismo potpisali", rekao je Stamatović.

Stamatović je jedan od osnivača i član Predsedništva >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Saveza za Srbiju. Međutim, kako je rekao, zbog obaveza se pasivizirao u Savezu, ali Zdrava Srbija je i dalje njegova članica.

"Zdrava Srbija će izaći na lokalne izbore, a o našem učešću na parlamentarnim izborima naknadno ćemo odlučiti", dodao je Stamatović, koji je i predsednik opštine Čajetina.

Dnevni list Blic ranije je preneo nezvanična saznanja da će se Stamatović priključiti Aleksandru Šapiću na aprilskim parlamentarnim izborima.

Prema navodima ovog dnevnog lista, Šapić i Stamatović sastali su se nekoliko puta i lako dogovorili saradnju.

"Nije bilo zatezanja, nije bilo postavljanja uslova, priče o mandatima i raspodeli nekakvog plena. Seli su, razgovarali o planovima i ciljevima, i odmah im je bilo jasno da mogu da nastupe na izborima na jednoj zajedničkoj listi", navodi izvor Blica.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Stamatović: Zdrava Srbija nije dogovorila koaliciju sa SPAS-om

Izvor: Danas, 19.Dec.2019

Milan Stamatović, predsednik Zdrave Srbije, saopštio je za  Danas da nije potpisao koalicioni sporazum sa SPAS- om Aleksandra Šapića o zajedničkoj listi za aprilske izbore naredne godine. 

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.