Stamatović: Zdrava Srbija će za dve godine učestvovati u kreiranju srpske politike

Izvor: Beta, 11.Avg.2020, 09:55

Stamatović: Zdrava Srbija će za dve godine učestvovati u kreiranju srpske politike

Predsednik Zdrave Srbije (ZS) Milan Stamatović izjavio je danas da je izuzetno zadovoljan izbornim rezultatima postignutim na lokalnom nivou, gde je ZS osvojila veći broj glasova nego na prethodnim izborima i značajno ojačala svoju političku poziciju u celom Zlatiborskom okrugu.Zdrava Srbija je nakon izbora 21. juna formirala lokalnu vlast u Čajetini, a kako se navodi u saopšenju, time je započeto širenje ka Šumadiji i centralnoj Srbiji i postavljeni su temelji da se za dve godine napravi politička partija koja će ozbiljno učestvovati u kreiranju srpske politike"."Naš zadatak je da iz zapadne Srbije menjamo Srbiju, jer dok odavde ne krene kolona sa promenama ka Beogradu, Beogradjani neće shvatiti da u Srbiji treba nešto da se promeni, a znamo da mora da se izmeni trenutno stanje u društvu i državi, medijska slika, svest gradjana i izborni zakoni", rekao je Stamatović.On je naveo da je njegova stranka poseban uspeh postigla na lokalnim izborima u Užicu, gde je osvojila 22 odsto glasova i plasirala se odmah iza naprednjaka, "uprkos svim problemima koje su imali, počev od nepriznavanja izborne liste, ponovnog prikupljanja potpisa i raznoraznih političkih pritisaka i smicalica"."U Srbiji ne postoji sistem, zato je važno da se on što pre uspostavi, a mi smo ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Stamatović: Zdrava Srbija će za dve godine učestvovati u kreiranju srpske politike

Izvor: Beta Video, 11.Avg.2020

BEOGRAD- Predsednik Zdrave Srbije (ZS) Milan Stamatović izjavio je danas da je izuzetno zadovoljan izbornim rezultatima postignutim na lokalnom nivou, gde je ZS osvojila veći broj glasova nego na prethodnim izborima i značajno ojačala svoju političku poziciju u celom Zlatiborskom okrugu. (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.