Stamatović: Lako je raskućiti, ali je teško skućiti

Izvor: RTS, 13.Mar.2017, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stamatović: Lako je raskućiti, ali je teško skućiti

Kandidat za predsednika Srbije na predstojećim izborima Milan Stamatović protivi se privatizaciji PKB-a, kombinata "Zlatibor" i aerodroma u Surčinu i na Ponikvama.
U pisanoj izjavi medijima, Milan Stamatović navodi da je lako raskućiti, ali je teško skućiti.
"Naši kućevni preci bili su čuvari svoje zemlje i kućnog praga, pa čak, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u delu Zapadne Srbije, sahranjivali svoje najbliže u dvorištima i na okućnicama, da potomci nikad i ne pomisle da otuđe parcelu koju su nasledili, šumu ili njivu i zato naše očeve i dedove nikada ne smemo da izneverimo", naveo je Stamatović.
Stamatović tvrdi da se Zatoborcima nije dozvoljeno da, za potrebe najvećeg razvojnog projekta u srpskom turizmu, izgrade panoramske gondole.
On se zahvalio građanima koji su svojim imenom i prezimenom, svojim potpisom i ličnim podacima podržali njegovu kandidaturu, istakavši da na izborima očekuje još veću podršku.
Povodom odluke Republičke izborne komisije da potvrdi njegovu kandidaturu za predsednika, Stamatović je istakao da je lakše izaći na izbore, kada se tajno glasa i kada oni koji nas "prate" ne mogu da znaju koga podržavate.
"Ovo je samo prvi korak. Zato, 2. aprila, očekujem još višestruko puta više ljudi koji će stati na stranu čuvarkuća, na stranu nas kojima je interes države Srbije iznad svega i koji neće, ni po koju cenu, da obrukaju pretke koji su utkali živote u domovinu", zaključio je Stamatović.
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stamatović protiv privatizacije PKB-a

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Mar.2017

Kandidata sa predsednika Srbije na predstojećim izborima Milan Stamatović protivi se privatizaciji PKB-a, kombinata "Zlatibor" i aerodroma u Surčinu i na Ponikvama...U pisanoj izjavi medijima, Stamatović navodi da je lako raskućiti, ali je teško skućiti..."Naši kućevni preci bili su čuvari...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.