Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Avg.2017, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Špend Ahmeti ponovo kandidat za gradonačelnika Prištine

Aktuelni gradonačelnik Prištine Špend Ahmeti ponovo je predložen za gradonačelnika Prištine na lokalnim izborima koji treba da budu održani 22. oktobra, saopštio je pokret Samoopredeljenje.

Članovi Samoopredeljenja juče su glasali za kandidata za gradonačelnika Prištine, na 34 glasačka mesta u selima i naseljima tog grada.

"Nakon potvrđivanja glasova i nakon isteka roka za žalbe konstatovano je da za izbor Ahmetija za kandidata za gradonačelnika glasalo 96,8 odsto glasača i da je protiv bilo 3,2 odsto glasača", navodi se u saopštenju.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Špend Ahmeti ponovo kandidat za gradonačelnika Prištine

Izvor: B92, 07.Avg.2017

Priština -- Aktuelni gradonačelnik Prištine Špend Ahmeti ponovo je predložen za gradonačelnika Prištine, saopštio je pokret Samoopredeljenje...Članovi Samoopredeljenja u nedelju su glasali za kandidata za gradonačelnika Prištine, na 34 glasačka mesta u selima i naseljima tog grada..."Nakon...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.