Smederevska Palanka:Lista SSP satima čeka da preda potpise

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Mar.2022, 14:54

Smederevska Palanka:Lista SSP satima čeka da preda potpise

Opštinska izborna komisija u Smederevskoj Palanci već više od 10 sati neće da primi potpise koalicije "Marinika Tepić - Ujedinjeni za pobedu Palanke", saopštila je danas Stranka slobode i pravde (SSP).

"Iako su predstavnici koalicije u skladu sa zakonom najavili predaju potpisa i dobili termin za subotu u 23.30, predsednik izborne komisije Danilo Labus im je po dolasku saopštio da komisija nema kvorum za rad", kaže se u saopštenju.

Kako se navodi, predstavnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << liste "Ujedinjeni za pobedu Palanke" od sinoć su u zgradi opštine i čekaju da komisija obavi posao za koji je plaćena.

"Od predsednika Izborne komisije Smederevske Palanke Danila Labusa zahtevamo da prestane da ugrožava izborni proces i da odmah u skladu sa zakonom organizuje sednicu na kojoj bi primio kandidaturu liste 'Marinika Tepić - Ujedinjeni za Palanku'", navela je SSP u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.