Skupština za 24 sata može da se sastane i donese  leks specijalis

Izvor: Beta Video, 11.Apr.2024, 14:18

Skupština za 24 sata može da se sastane i donese leks specijalis

BEOGRAD - Šefica poslaničke grupe Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepi je govoreći o leks specijalis (lex specialis) zakonu, kojim bi svi izbori bili objedinjeni, navela je da je opozicija napisala predlog tog zakona i donela ga još na prvi sastanak, ali da ga je Brnabić tada odbila i nakon toga izašla na konferenciju za novinare i kazala ``da niko nije doneo predlog``.(Ć3)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv


Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Neka ne očekuju od nas da pristanemo na bilo šta manje od uslova za fer, poštene i legalne izbore

Izvor: Beta Video, 11.Apr.2024

BEOGRAD - Šefica poslaničke grupe Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepi je navela da je o tome govorila i sa predstavnicima ambasada SAD, EU i drugih zemalja koji su prisustvovali sastanku i da ih je upitala da li mogu da zamisle u svojim zemljama uslove za održavanje izbora koji vladaju u...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.