Skat: Ponosan što sam bio jedan od posmatrača na izborima

Izvor: BKTV News, 04.Mar.2018, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skat: Ponosan što sam bio jedan od posmatrača na izborima

Američka ambasada prijavljena je u Gradskoj izbornoj komisiji u grupi stranih posmatrača.

Američki ambasador Kajl Skat napisao je danas na svom Tviter nalogu da je ponosan što je bio jedan od akreditovanih posmatrača na beogradskim izborima.

Ponosan što sam danas bio jedan od mnogobrojnih akreditovanih domaćih i inostranih posmatrača #bgizbori2018 pic.twitter.com/4jtkdL66Ru

IZBORI >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << U BEOGRADU IZ MINUTA U MINUT: Do 16 časova glasalo 36,7 odsto građana(FOTO+VIDEO)

"Ponosan što sam danas bio jedan od mnogobrojnih akreditovanih domaćih i inostranih posmatrača #bgizbori2018", napisao je on.

Skat je ranije danas obišao biračko mesto 61 u Osnovnoj školi "Sava Šumanović" u Zemunu, u društvu sa jednim od savetnika u Ambasadi.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.