Skandal u Đilasovom štabu, ne dâ novinarima da uđu: Pink, Happy, Studio B, Informer, S.Telegraf i Alo nisu mediji!

Izvor: BKTV News, 04.Mar.2018, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skandal u Đilasovom štabu, ne dâ novinarima da uđu: Pink, Happy, Studio B, Informer, S.Telegraf i Alo nisu mediji!

Reagovalo obezbeđenje!

Obezbeđenje ispred izbornog štaba liste Dragana Đilasa zabranilo je večeras novinarima Alo i predstavnicima Informera i Studija B da uđu i sa predstavnicima drugih medija prate izbornu noć, objavljeno je na sajtu lista "Alo".

Dragan Ðilas objavio je ranije danas na tviteru da je odlučeno da se u izborni štab ne pozovu >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << oni koji nisu novinari, već promoteri "diktatorske vlasti".

FOTO: Tanjug/Sava Radovanović

"Vreme je da oni koji pozivaju na linč kao što su Pink, Happy, Studio B, Informer, S.Telegraf i Alo prestanu da budu tretirani kao mediji", naveo je Ðilas.

U želji da mediji postanu odgovorni odlučili smo da u naš izborni štab ne pozovemo sve one koji nisu novinari već promoteri diktatorske vlasti. Vreme je da oni koji pozivaju na linč kao što su Pink, Happy, Studio B, Informer, S.Telegraf i Alo,prestanu da budu tretirani kao mediji

Kako prenosi Alo, novinari ovog lista su pokušali više puta od obezbeđenja da dobiju obrazloženje zbog čega ne smeju da uđu u izborni štab, ali nisu dobili odgovor.

Beograđani danas biraju svog 74. gradonačelnika. Za gradske izbore prijavljene su 24 izborne liste, što je jedna više nego na izborima 2014. godine. Na BKTVNews pratite dešavanja iz minuta u minut.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Selekcija novinara u Đilasovom štabu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Mar.2018

Obezbeđenje ispred izbornog štaba liste Dragana Đilasa zabranilo je večeras novinarima Alo i predstavnicima Informera i Studija B da uđu i sa predstavnicima drugih medija prate izbornu noć, objavljeno je na sajtu lista "Alo"...Dragan Đilas objavio je ranije danas na tviteru da je odlučeno da...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

FAŠISTIČKE METODE! ĐILAS I NJEGOVI PAJTAŠI TELEVIZIJI PINK ZABRANILI ULAZ U NJIHOV IZBORNI ŠTAB!

Izvor: RTV Pink, 05.Mar.2018, 12:24

Ekipama TV Pink, TV Hepi, Studio B, Alo, Srpski telegraf i Informer zabranjeno je da prisustvuju konferenciji za štampu u štabu Dragana Đilasa!

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.