Skandal! Prekinuta Skupština RSS, odloženi izbori za predsednika

Izvor: MozzartSport.com, 08.Sep.2016, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skandal! Prekinuta Skupština RSS, odloženi izbori za predsednika

Božidar Đurković i Milan Đukić ostali u trci, nova sednica u roku od 15 dana

Ne može bez skandala u srpskom rukometu. Evidentnu krizu u ovom sportu dodatno su produbila današnja dešavanja na izbornoj skupštini Rukometnog saveza Srbije.

Skupština je prekinuta usred glasanja za novog predsednika, koje će biti nastavljeno na narednoj sednici, navode Večernje novosti.

Iz trke je ispao kandidat centralne Srbije Siniša Lazić, a ostali >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << su prvi čovek Vojvodine Milan Đukić i doskorašnji generalni sekretar RSS Božidar Đurković.

Lazić je, kako se i očekivalo, prepustio svoje glasove Đukiću, a zbog pritisaka na pojedine delegete, Skupština je prekinuta na 30 minuta.

Dvojica preostalih kandidata su se dogovorila da nastavak glasanja bude na narednom zasedanju.

(FOTO: MN Press)
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

NE MOŽE SRPSKI SPORT BEZ SKANDALA: Gde je kraj?

Izvor: HotSport.rs, 08.Sep.2016

Rukometni savez Srbije trebalo je danas da dobije novog čoveka, ali je još jednom, umesto dobrobiti sporta, preovladao sukob.. Skupština Rukometnog saveza Srbije, na kojoj je trebalo da bude izglasan novi prvi čovek srpskog rukometa, prekinuta je nakon što je na jedan broj delegata izvršen pritisak,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.