Siniša Kovačević: Nema zelenog svetla za izbore

Izvor: Blic, 18.Nov.2017, 22:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Siniša Kovačević: Nema zelenog svetla za izbore

Danas smo prisustvovali novoj loše insceniranoj melodrami Aleksandra Vučića, pod nazivom "Da li će biti još jednih vanrednih parlamentarnih izbora". Glavni odbor vladajuće stranke je u napetom glasanju odlučio da ih ipak neće biti, izjavio je dramski pisac Siniša Kovačević, potpredsednik Narodne stranke.

Prema rečima Kovačevića, "ova predstava može da izazove samo podsmeh građana Srbije, jer je i njima poznato da aktuelni predsednik ne odlučuje samostalno o izborima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << a da to još manje radi njegov glavni odbor".

- On nije dobio zeleno svetlo za izbore od onih u čije je ruke prepustio sudbinu građana Srbije i kojima je obećao obavezujući međuvladin sporazum sa Prištinom. Dok ne ispuni obećanje, podršku za vanredne izbore neće imati. Ali budući da o tome ne odlučuje on samostalno, a volju drugih nikad ne možemo do kraja znati, Narodna stranka će se spremati kao da će ih biti - kaže Kovačević i dodaje:

- Cilj Narodne stranke jeste da suverenost vrati narodu Srbije, i da se izbori raspisuju u skladu sa njenim političkim potrebama i prilikama, a ne po diktatu stranih mentora.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.