Selaković: U izbornu utakmicu ulazimo sa jakim adutima

Izvor: B92, 03.Feb.2022, 18:50

Selaković: "U izbornu utakmicu ulazimo sa jakim adutima"

Beograd -- Ministar spoljnih poslova Nikola Selaković rekao je gostujući na TV B92 da su kritike opozicije zbog izgradnje spomenika nešto što ne treba ni komentarisati.

Selaković je naglasio da pamte samo oni koji spomenike podižu i da SNS u izbornu utakmicu ulazi sa ozbiljnim adutima, a to su brojni uspesi ove vlasti.

"Divni, prelepi spomenici kojima se narod ponosi. Pogledajte koliko se građana slika >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ispred njih, koliko je građana ponosno zbog svega što je držžava uradila", rekao je Selaković.

Rekao je da kritičari postavljanja spomenika ne treba ni da se komentarišu jer se, kako kaže, pamte samo oni koji su spomenike u Srbiji podizali.

"Mi u izbornu utakmicu idemo sa nekoliko jakih aduta, mi u tu utakmicu idemo sa ozbiljnim rezultatima aktuelne vlasti", naglasio je on.

"Mi idemo na izbore sa Vučićem koji je pokazao da Srbija može da ide u pravom smeru i da svaki čovek može da oseti boljitak u svakoj sferi", rekao je.

"Problemi u BiH svakako postoje i rezultat su višegodišnjeg odsustva bilo kakvog odgvora na ono što su bili apeli Vučića za ono što se dešava u BiH", kazao je.

Rekao je da nije bilo sastanka na kojem Vučić nije upozoravao sagovornike na probleme sa kojima se BiH suočava.

"Ne možete da kažete Srbi su problem u BiH. Mi poštujemo integritet BiH... Sa druge strane, nije fer da imate situaciju u kojoj će se svi obrušiti na RS i da o njoj govore sve najgore moguće", rekao je.

Selaković je naglasio da Srbija insistira na miru i stabilnosti jer jedino u takvom okruženju može da se razvija ekonomija i da se napreduje u svakom smislu.

Sa BiH želimo najbolje moguće odnose, sa Bošnjacima želimo najbolje moguće odnose, a što se tiče bilo kakvih dogovora o BiH, sve ono o čemu se dogovore dva entiteta, mi ćemo to poštovati", kazao je Selaković za TV B92.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.