Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Apr.2024, 11:08

Sedam dana do parlamentarnih izbora u Hrvatskoj

Parlamentarni izbori u Hrvatskoj biće održani u sredu, 17. aprila, a stranke će svoje programe moći da predstavljaju još šest dana, kada će biti proglašena izborna tišina. U 11 izbornih jedinica učestvovaće 165 lista i 17 kandidata, a u 12. izbornoj jedinici osam poslanika biraju manjinske stranke. Biračko pravo na aprilskim izborima u Hrvatskoj ima 3.733.283 birača, što je za 127.000 birača manje u odnosu na izbore iz jula 2020.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

HRVATI BIRAJU PREMIJERA ZA SEDAM DANA: Kampanju obeležilo PREPUCAVANJE Plenkovića i Milanovića, ali i Milanovića i Butkovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2024

Parlamentarni izbori u Hrvatskoj biće održani u sredu, 17. aprila, a stranke će svoje programe moći da predstavljaju još šest dana, kada će biti proglašena izborna tišina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.