Šapić o izborima i kampanji: Biće nekoliko nestranačkih ličnosti, među kojima su i sportisti

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Feb.2022, 22:22

Šapić o izborima i kampanji: "Biće nekoliko nestranačkih ličnosti, među kojima su i sportisti"

Šapić otvoreno o listi za predstojeće izbore.

Govoreći o listi pred ovogdišnje izbore,  Aleksandra Šapić je u emisji "Diretkno sa Minjom Miletić" rekao da će biti nekoliko nestranačkih ličnosti - među kojima je nekoliko sportista kao što je Marko Kešelj.

Međutim nije ulazio u detalje, jer se čeka da se liste zatvore, pa da izađu sa finalnom listom.

Šapić je naglasio u svojoj kampanji naglasio da planira da ukine telefone i da ćemo se konačno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << osloboditi od "komunističkog duha" - i da će svi direktori odgovarati njemu.

Šapić govoreći o SNS - u naglasio da je mnogo dobrih stvari urađeno za vreme vlasti - poput Savskog trga, čitav Beograd na vodi je počeo da niče.

Kao i mnogo ulica koje su urađene i sređeni su mnogi sportski centri i parkovi.

Na pitanje voditeljke o tome da li mu stvari koje su urađena od strane SNS-a daju prednost u kampanji, Šapić je odgovorio da postoje "mnoge dobre, ali i loše stvari koje su urađene - i da mora da se uradi puno novih stvari."
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.