Šapić: Nije izdaja što hoću na izbore

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Nov.2019, 09:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šapić: Nije izdaja što hoću na izbore

Predsednik Opštine Novi Beograd i lider Srpskog patriotskog saveza (SPAS), Aleksandar Šapić, kaže da je ušao u izbornu trku kao optimista i da mu smeta što predstavnici opozicije, koji su za bojkot izbora, to smatraju izdajničkim potezom.

"Smeta mi što oni koji nisu za izlazak na birališta govore da su ovi drugi izdajnici i obrnuto. Neka me politički eliminišu, ali ni u kakvim podelama neću da učestvujem", rekao je Šapić za "Večernje novosti".

On >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kaže i da mu je čudno da neko bilo koga ubeđuje da je bojkot izbora dobar ili loš, navodeći da je "to legitiman vid političke borbe".

"Za nekoliko nedelja predstavićemo ljude poznate javnosti koji će biti na listi. To će biti ljudi koji imaju kredibilitet. Neće biti jednoumlja, loše bi bilo da svi mislimo identično, ali će nam osnovni principi biti isti. Nisam zvao sportiste, ne bih voleo da neko ima problem. Ako neko sam bude hteo, dobrodošao je", rekao je Šapić.

On je dodao da se, nakon što su propali razgovori o koaliciji sa Demokratskom strankom Srbije (DSS), SPAS odlučio za samostalno nastupanje na izborima, ali da su vrata i dalje otvorena.

"Idemo sami, ali su vrata i dalje otvorena za sve koji dele načela SPAS. Ponudio sam DSS ujedinjenje u organizaciju koju bih ja predvodio. Nije im odgovaralo, nastavili su svojim putem. Nije bilo zlih reči. Želim im sve najbolje", naveo je Šapić.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Šapić: Nije izdaja izlazak na izbore, nisam zvao spotiste na listu da ne bi imali problema

Izvor: Danas, 25.Nov.2019

Lider Srpskog patriotskog saveza SPAS Aleksandar Šapić izjavio je da ne zna da li je bojkot izbora dobra ili loša opcija ali je ta organizacija procenila da je za nju svrsishodnije da na njih izađe.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.