Šapić: Godinu dana mi se trese fotelja svaki dan, ne znam više odakle me ruše

Izvor: Beta, 11.Maj.2023, 11:05

Šapić: Godinu dana mi se trese fotelja svaki dan, ne znam više odakle me ruše

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas da mu se godinu dana trese fotelja svaki dan i da ne zna više odakle ga ruše."Nisam još ni postao gradonačelnik a već su najavljeni sledeći izbori. Pa šta, mogu da me smene kad hoće i ovi moji i ovi koji nisu moji. Hoće li mi pasti kruna sa glave - neće", rekao je Šapić za TV Hepi.Međutim, kako je naveo, to ga nije sprečilo da pravi ozbiljne strateške planove, da se ponaša odgovorno i radi stvari za koje ne zna da li će mu uspeti.On je istakao da se niko nije rodio sa fukcijom i da nema tu vrstu straha da li će biti dovoljno važan i bitan, pa i ako ne bude gradonačelnik, jer je, kako je rekao, on to što jeste i sa funkciom i bez nje.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

'Svi pitaju gde je Šapić': Došao sam iz inostranstva čim sam mogao

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Maj.2023

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas da je istog dana kada se desila tragedija u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" izjavio saučešće porodicama ubijene dece i poručio im da će Grad pomoći na svaki mogući način.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.