Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Apr.2024, 10:09

Šapić: Dosta je popuštanja opoziciji, voleo bih da vidim kako će da me spreče da glasam

Predsednik Privremenog organa Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas da su beogradski izbori raspisani za 2. jun i treba da se održe i da je, kako je rekao, došlo vreme da se završi sa stalnim popuštanjem opoziciji jer to ona doživljava kao slabost i stalno postavlja nove uslove.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šapić: Došlo vreme da se okrenemo svom narodu i da brinemo o srpskim interesima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Apr.2024

Došlo je vreme da završimo sa stalnim popuštanjima i pravljenjem ustupaka opoziciji, jer svaki put kada smo pokušali da pokažemo toleranciju, razumevanje za njihove zahteve i da nađemo zajednički jezik, to je od strane te iste opozicije doživljavano kao slabost ove vlasti, rekao je predsednik...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.