Sanders se vraća u izbornu kampanju

Izvor: RTS, 19.Okt.2019, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sanders se vraća u izbornu kampanju

Tri nedelje pošto je pretrpeo srčani udar, američki senator Berni Sanders vraća u trku za kandidata Demokratske stranke za predsednika SAD.
Senator Berni Sanders (78), koji se bori za nominaciju predsedničkog kandidata Demokratske partije, nastupiće danas na skupu pod nazivom "Berni se vratio" u Njujorku, prvom od 1. oktobra kada su mu posle >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << srčanog udara ugrađena dva stenta, javlja Rojters.

Sandersov izborni štab je saopštio da će se u njegovu kampanju uključiti i članica Predstavničkog doma Aleksandrija Okasio Kortes, jedna od predvodnica takozvanih progresivaca i česta meta kritika predsednika Donalda Trampa.
Među glavnim tačkama Sandersovog programa su opšta zdravstvena zaštita i visoki porezi na imovinu najbogatijih Amerikanaca.
Sanders je, prema poslednjim ispitivanjima javnog mnjenja, treći u trci za predsedničkog kandidata demokrata, iza bivšeg potpredsednika Džoa Bajdena i senatorke Elizabet Voren.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Berni Sanders se vraća u kampanju

Izvor: RTS, 19.Okt.2019

Tri nedelje pošto je pretrpeo srčani udar, američki senator Berni Sanders vraća se u trku za predsedničkog kandidata Demokratske stranke. . Senator Berni Sanders (78) nastupiće danas na skupu pod nazivom "Berni se vratio"...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.