Sampdorija bi da zadrži Mihu još godinu dana: Prvo opstanak, a onda novi ugovor

Izvor: Blic, 09.Feb.2014, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sampdorija bi da zadrži Mihu još godinu dana: Prvo opstanak, a onda novi ugovor

Siniša Mihajlović je na dobrom putu da izbori opstanak sa Sampdorijom, a čelnici kluba čiji je dres nosio spremni su da ga nagrade produžetkom saradnje.

Italijanski mediji javljaju da se Sampdorija dogovorila sa bivšim selektorom Srbije i da će na klupi Đenovljana ostati do juna 2015. godine.

"Najpre da izborimo opastanak, a onda možemo da pričamo o tome", ostao je Mihajlović zagonetan.

Njegovi puleni će u 23. kolu Serije A, od 15 časova >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ugostiti Kaljari.

"Čeka nas teška utakmica, teža od one sa Đenovom. Maksi Lopez je povređen, a Škodran Mustafi suspendovan. Imam tri dileme za prvi tim, jednu u sredini i dve u napadu... Moramo da budemo koncentrisani. Kada dobro ide koristim metod štapa, a kada ne ide, onda šargarepe", poručio je srpski trener.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Sampdorija bi da zadrži Mihu još godinu dana: Prvo opstanak, a onda novi ugovor

Izvor: Dzungla.org, 09.Feb.2014

Siniša Mihajlović je na dobrom putu da izbori opstanak sa Sampdorijom, a čelnici kluba čiji je dres nosio spremni su da ga nagrade produžetkom saradnje.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.