Samoubistvo mlade zvezde: Nije mogla da se izbori sa onim što su joj ti momci učinili

Izvor: B92, 06.Avg.2020, 16:00

Samoubistvo mlade zvezde: "Nije mogla da se izbori sa onim što su joj ti momci učinili"

Zvezda Netfliksovog dokumentarca "Audrie and Daisy" Dejzi Kolman preminula je danas u 23. godini. Strani mediji navode da je njena majka Melinda potvrdila da je Dejzi sebi oduzela život.

"Ona je bila moj najbolji prijatelj i divna kćerka. Samo da sam mogla da je spasem bola", navela je Melinda u saopštenju za medije.

Dejzi je bila silovana 2012. godine kada je imala samo 14 godina. Niko nije odgovarao za to krivično delo.

"Nije mogla da se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izbori sa onim što su joj ti momci učinili i to jednostavno nije fer", navodi se u saopštenju.

Dejzi se pojavljuje u Netfliksovom dokumentarcu koji prati nju i njenu porodicu dok pokušavaju da izađu na kraj sa užasnim događajem. Film prati i slučaj Odri Pot, koja je oduzela sebi život deset dana nakon što je silovana.

Dejzi je pokušala da izađe na kraj sa svojom traumom i čak je osnovala organizaciju "Safe BAE", koja se bavi podrškom učenica i učenika srednje škole koji su žrtve silovanja.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.