Samir Nasri na probi u Vest Hemu

Izvor: RTS, 15.Nov.2018, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samir Nasri na probi u Vest Hemu

Bivši fudbaler Arsenala i Mančester Sitija Samir Nasri nalazi se na probi u Vest Hemu sa željom da se izbori za ugovor.
Menadžer "čekićara" Manuel Pelegrini, pre nego što potpiše ugovor sa Nasrijem (uslovi dogovoreni), želi da proveri fizičko stanje francuskog fudbalera kome u decembru ističe kazna zbog dopinga, prenosi Bi-Bi-Si. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

Vest Hemu je neophodan fudbaler takvog profila zbog povreda Manuela Lancinija i Andrija Jarmolenka, iako Nasri ne bi imao pravo da igra pre nove godine.
Nasri je poslednji meč odigrao pre godinu dana, u dresu Antalije protiv Fenerbahčea u turskom prvenstvu, a onda je dva meseca kasnije dobio otkaz zbog korišćenja nedozvoljenih sredstava.
Iza njega je veliko iskustvo u Premijer ligi, gde je proveo devet godina nastupajući za Arsenal i Mančester Siti, a igrao je još za Marselj i Sevilju.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.