Samardžić: Izbori na svim nivoima vlasti istovremeno

Izvor: S media, 11.Jul.2011, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samardžić: Izbori na svim nivoima vlasti istovremeno

DS S se zalaže da se izbori održe na svim nivoima vlasti istovremeno. To je najjeftinije rešenje koje ostavlja malo prostora za manipulacije, rekao je potpredsednik DS S-a Slobodan Samardžić.

Demokratska stranka Srbije (DS S) saopštila je da se zalaže da se izbori na svim nivoima vlasti održe istovremeno i ponovila da će na izbore izaći >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << samostalno.

Potpredsednik DS S-a Slobodan Samardžić rekao je da bi lokalne, pokrajinske i republičke izbore trebalo održati istovremeno jer je to, kako je naveo, najjeftinije rešenje koje ostavlja malo prostora za manipulacije.

- Tako su najčisitija posla, neće i ne može biti kalkulacija vladajuće stranke s obzirom na moguće primarne rezultate izbora na lokalnim nivoima vlasti, rekao je Samardžić.

Vlast se prestrojava u tri predizborne kolone

Duple fotelje do izbora!

SNS: Neka vlast raspiše izbore, ako je sigurna! (VIDEO)

On je rekao da DS S neće imati koalicione partnere pre izbora, a da će, nakon objavljenih rezultata, o mogućoj postizbornoj koaliciji razgovarati sa strankama koje budu imale slične programe.

- Posle izbora kada se budu pogledali rezultati i analizirali izborni programi i kampanje, razgovaraćemo sa strankama koje imaju programske dodire sa DS S-om, u vezi s Kosovom, NATO-om, Republikom Srpskom, ekonomskim razvojem..., istakao je Samardžić.

(Beta)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DSS: Srbija se odrekla državnih atributa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Jul.2011

BEOGRAD -..Pregovori Beograda i Prištine i dogovor postignut 2. jula nepovoljni su za Srbiju i srpski narod i predstavljaju još jedan korak ka priznavanju nezavisnosti Kosova, ocenio je danas potpredsednik Demokratske stranke Srbije (DSS) Slobodan Samardžić...Samardžić je na konferenciji za novinare...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.