Izvor: Blic, 03.Maj.2016, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVE ISPOČETKA U Beloj Palanci ponavljaju se lokalni izbori na SVIM biračkim mestima

Opštinska izborna komisija (OIK) u Beloj Palanci donela je rešenje da se ponište lokalni izbori na svih 37 biračkih mesta, raspuste birački odbori i održe ponovljeni izbori za novi saziv lokalne skupštine.

Kako je rečeno agenciji Beta u OIK, to je odlučeno posle brojnih prigovora pojedinih opozicionih stranaka.

Prema nezvaničnim rezultatima, Socijaldemokratska stranka (SDS) osvojila je 14 od 29 mandata, Srpska napredna stranka (SNS) sedam, Socijalistička partija Srbije (SPS) pet, Jedinstvena Srbija (JS) dva i Grupa građana "Mladost i snaga Bele Palanke do pobede" - jedan mandat.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Bela Palanka: Ponovljanje lokalnih izbora

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Maj.2016

Opštinska izborna komisija (OIK) u Beloj Palanci donela je rešenje da se ponište lokalni izbori na svih 37 biračkih mesta, raspuste birački odbori i održe ponovljeni izbori za novi saziv lokalne skupštine...Kako je rečeno agenciji Beta u OIK-u, to je odlučeno posle brojnih prigovora pojedinih...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.