STRAVIČAN PRIZOR: Ajkula napala čoveka dok je plivao u reci, usledio je HOROR kakav niste videli (UZNEMIRUJUĆ VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2024, 18:46

STRAVIČAN PRIZOR: Ajkula napala čoveka dok je plivao u reci, usledio je HOROR kakav niste videli (UZNEMIRUJUĆ VIDEO)

Snimak nemilog događaja potresao je planetu

Zastrašujući snimak ajkule koja se praćaka u reci nakon što je napala čoveka koji je plivao u plićaku širi se društvenim mrežama.

Hiteš Govari nije primetio zver u plitkoj vodi tokom plivanja sve dok mu ajkula bik duga skoro metar i po nije zarila čeljusti u nogu. Tridesetčetvorogodišnji ribar uspeo je da se izbori sa predatorom, ali je potom izgubio svest.

Hiteš je ostao bez velikog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dela leve noge - ajkula je odgrizla i deo kosti potkolence i veliki deo mišića. Hitno je prebačen u bolnicu i preživeo je, ali morali su da mu amputiraju nogu.

Video nesreće možete pogledati ovde.

Govari je napadnut u reci Vaitarna u Maharaštri u Indiji.

Ajkule bikovi mogu dugo da prežive u slatkoj vodi, a kako je ova reka povezana sa otvorenim morem, zver je verovatno zašla u plitku vodu tokom plime.

- Nakon što se srušio u reku, ajkula je ponovo pokušala da ga napadne, ali su ribari pritekli u pomoć, uhvatili su ajkulu i kasnije je uginula - ispričao je brat nesrećnog muškarca.

Sve se odigralo u utorak, a iz bolnice su potvrdili da je Govarijevo stanje stabilno i da je van životne opasnosti.

Izvor: Srbija Danas/24sedam/Vladimir Tanacković/Prenela: T.M.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.