STEFANOVIĆ: NASTAVAK DIJALOGA POSLE IZBORA

Izvor: Kurir, 03.Mar.2012, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STEFANOVIĆ: NASTAVAK DIJALOGA POSLE IZBORA

BEOGRAD - Šef pregovaračkog tima Beograda u dijalogu sa Prištinom Borislav Stefanović izjavio je da nastavka tog dijaloga neće biti dok se ne završe izbori u Srbiji.

BEOGRAD - Šef pregovaračkog tima Beograda u dijalogu sa Prištinom Borislav Stefanović izjavio je da nastavka tog dijaloga neće biti dok se ne završe izbori u Srbiji. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<

Stefanović je, učestvujući u emisiji RTS, istakao da datum početka pregovora ne zavisi od njega, nego od čoveka u novoj vladi, koja bi sa novim kapacitetom trebalo da rešava nova pitanja.

"Siguran sam da će ta vlada učiniti sve da ostvari dalji prodor u evropskim integracijama, i to u ovoj godini", rekao je Stefanović.

Prema njegovim rečima, na stolu će svakako biti i pitanja energetike, telekomunikacija, Kfora, Euleksa.

Stefanović je negirao tvrdnje da je ustanovljena granica na Kosovu. "Nema nikakve granice, granica ima svoja obeležja, a nijedno od obeležja ne postoji", rekao je Stefanović, objavljeno je na sajtu RTS
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.