SSP tvrdi da su već počeli da sele birače u Niš

Izvor: JužneVesti.com, 15.Mar.2024, 15:03

SSP tvrdi da su već počeli da sele birače u Niš

Da se “izborni migranti” uveliko sele u Nišu, tvrdi niški SSP, a neke od nelogičnosti koje su uočili su adrese koje počinju sa nulom, veliki broj upisanih birača u malim stanovima ili poslovnim objektima.
Niz nelogičnosti u biračkom spisku, kaže poslanica iz Niša; foto: JV / Tamara Radovanović Da bi se lokalni izbori u Nišu održali istog dana kao i u ostalim gradovima u Srbiji, u nedelju, 2. juna, neophodno je da gradonačelnici i predsednici opština podnesu ostavke do 18. marta. Kako kažu iz Stranke slobode i pravde u Nišu, neophodno je da budu u istom danu i da bi izbori prošli u “iole normalnim uslovima”.
Mala Krsna nije usamljen slučaj. Uveliko se izborni migranti “uvoze”...
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.