Izvor: RTS, 20.Mar.2021, 19:33

SSP predstavio "plan za dan posle"

Stranka slobode i pravde (SSP) Dragana Đilasa održala je konferenciju za novinare za koju je izabrala temu "Imamo plan za dan posle" i predstavila kako će se funkcioneri te stranke ponašati posle pobede na izborima, koju najavljuju do kraja ove godine.
SSP očekuje, kako je rekao predsednik ove stranke Dragan Đilas, da će izbori biti održani do kraja ove godine i da će 2022.godina biti godina kada će se, po njegovim rečima, pokazati >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kako može da izgleda država i kako ljudi mogu da žive, uz garancije da će se povući iz politike, ukoliko u prvih šest meseci ne sprovedu ono što obećaju.

U planu koji je SSP predstavio, obavezuju se na usvajanje novog Zakona o poreklu imovine, uspostavljanje specijalnog tužioca za borbu protiv korupcije najviših državnih funkcionera.
Na pitanje o pismu koje je SSP, sa delom opozicionih stranaka uputila poslanicima Evropskog parlamenta i zašto su se pre početka dijaloga žalili EP, Đilas je odgovorio da se nisu žalili već, rekli istinu o tome da se, kako kaže, u parlamentu Srbije vrši haranga na istraživačke medije.
Konferenciji koja je održana na platou ispred Filozofskog fakulteta su prisustvovali i zamenik predsednika SSP Borko Stefanović, potpredsednica stranke Marinika Tepić i potpredsednik Dejan Bulatović.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.