SSP i Narodna stranka: Beogradjani pošaljimo na izborima ovu štetočinsku vlast u političku ...

Izvor: Beta, 14.Feb.2022, 13:06

SSP i Narodna stranka: Beogradjani pošaljimo na izborima ovu štetočinsku vlast u političku ...

Predstavnici Stranke slobode i pravde (SSP) i Narodne stranke pozvali su gradjane da izadju na izbore i "oteraju ovu štetočinsku vlast u političku penziju", upozorivši Beogradjane da odbornici vlasti na današnjoj sednici nameravaju da zaduže grad za novih 35 miliona evra."Gotovo je, njihov mandat se završava, ko kog bude bio na listi, iza kog se budu sakrili mi ih znamo, ne mogu nikog da nam poture. Mi znamo da će svi koje nam oni nude - a tu prvenstveno mislim na Aleksandra Šapića nastaviti ovu politiku sa rasprodajom simbola Beograda, sa idejom da se sruši stari Savski most, sa svim štetnim projektima", rekla je predsednica beogradskog odbora SSP Mila Popović, ispred zgrade Skupštine Srbije, gde su se ranije održavala zasedanja poslanika, a danas je sednica Skupštine grada.Kako je poručila, izbori su 3. aprila i već dan posle "Beograd će dočekati novo vreme, vreme Beogradjana", za šta je, navela je, potrebno samo da se izadje na izbore i glasa protiv sadašnje vlasti.Ona je nabrojala, kako je rekla, niz "štetočinskih poduhvata" ove vlasti, "radjenih protiv interesa gradjana, nestručno, ekološki problematičnih"."Metro nam je potreban, ali ne da ide iz livade do livade. Umesto garaža i parkirališta dobili smo 'oko sokolovo ali ne kažnjava ...
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SSP: Rebalans budžeta Beograda usvojen bez dostave materijala odbornicima

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Feb.2022

Begradski odbor Stranke slobode i pravde (SSP) ocenio je danas da je Srpska napredna stranka, kao poslednji akt trenutne gradske vlasti, "uradila još jednu nečuvenu stvar i usvojila rebalans budžeta Beograda za 2022. bez dostave materijala odbornicima".

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.