SRBI REKLI U KOJOJ DRŽAVI ŽELE DA ŽIVE Vučić najavio drugačije ponašanje Beograda nakon izbora na severu KiM

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2023, 13:47

"SRBI REKLI U KOJOJ DRŽAVI ŽELE DA ŽIVE" Vučić najavio drugačije ponašanje Beograda nakon izbora na severu KiM

Vučić je konstatovao da su Srbi pokazali da neće da učestvuju u Kurtijevim izborima, da im vlast nije važna i da im je otadžbina Srbija mnogo važnija.

Od ukupnog broja upisanih birača na severu KiM, dakle od 45.095 birača glasalo je 1.566 Albanaca i 13 lica srpske nacionalnosti, što je 0,029 upisanih srpskih birača na severu KiM. Komantarišući ovaj rezultat na izborima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << , predsednik Srbije Aleksandar Vučić, rekao je da su Srbi ovim odlučno rekli u kojoj državi žele da žive.

- Srbi su juče odlučno pokazali sa procentom 99,97 neizlaska na izbore, koji ne postoji u svetu, pokazali da ih niko sa Zapada nije slušao... Oni su referendumski i prebliscitarno rekli u kojoj državi žele da žive, ali i pokazali svetu da ništa nisu razumeli - rekao je Vučić.

- Rezultati od juče predstavljaju potpuno novu političku realnost. Došli smo radeći do ranih jutarnjih sati do određenih zaključaka, a to je da u toj novoj realnosti ćemo morati mi da se ponašamo drugačije, Kurti to nije razumeo i misli da će sa 400 glasova da upravlja severnom Mitrovicom - kazao je Vučić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.