SRAMNA ODLUKA KOMŠIJA Vučić: Svi čestitali izbornu pobedu, osim Hrvata!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Dec.2023, 14:15

SRAMNA ODLUKA KOMŠIJA Vučić: Svi čestitali izbornu pobedu, osim Hrvata!

Predsednik se obratio novinarima na obilasku završnih radova na vijaduktu kod Vrbasa

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da je primio čestitke za pobedu na izborima u Srbiji od svih zemalja u regionu koje su članice Evropske unije, osim od Hrvatske.

- Što se tiče čestitki, od svih iz okruženja koji su u Evropskoj uniji, sem iz Hrvatske, dobio sam čestitke. Od svih. Bez izuzetka. A od ovih nisam nikad dobio čestitku. Za njih je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uvek tužan dan kad su izbori u Srbiji, zato što znaju da će njihovi da izgube - izjavio je Vučić u Vrbasu, tokom posete završnim radovima na tamošnjem vijaduktu, delu brze pruge od Beograda do Budimpešte.

Odgovarajući na pitanje medija o komentarima iz Berlina o izborima u Srbiji, Vučić je rekao da naši državni organi sastavljaju važno pismeno saopštenje o uplivu jedne važne zemlje i mešanju jedne važne zemlje u izborni proces u Srbiji na do sada najbrutalniji način.

- Verujem da će za desetak dana do Nove godine negde biti to završeno i onda ćemo to pred pravoslavni Božić moći da uputimo celom svetu da vidi kako se vrši takva vrsta mešanja u procesu koji bi trebalo da suvereno pripada jednoj nezavisnoj zemlji - istakao je Vučić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.