SPS i JS treći na izbornoj listi

Izvor: juGmedia, 17.Mar.2016, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPS i JS treći na izbornoj listi

VLASOTINCE – Opštinska izborna komisija sinoć je proglasila i izbornu listu koalicije Socijalističke partije Sribije i Jednistvene Srbije, koja će se na glasačkom listiću naći pod rednim brojem tri.

Lista nosi naziv “Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije (SPS), Jedinstvena Srbija (JS)” i nju je podržalo 1450 Vlasotinčana.

“Sama činjenica da smo potipise prikupili za >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << jedan dan govori da koalicija koja traje već osam godina na republičkom nivou je kvalitetna i spremna da nakon izbora bude stub lokalne vlasti”, rekao je prvi na listi, lider vlasotinačkih socijalista Nebojša Stojanović.

Boban Cvetanović, predsednik Opštinskog odbora JS i drugi na listi, istakao je da ovoj koaliciji nisu bitne funkcije, već da je cilj da projektima vlasotinačka opština krene put razvoja.

Po njegovim rečima, na listi su najkvalitetniji ljudi spremni da daju svoj doprinos razvoju Vlasotinca.

(Kraj) mil
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Proglašena lista Nove Srbije

Izvor: juGmedia, 17.Mar.2016

VLASOTINCE – Opštinska izborna komisija sinoć je proglasila izbornu listu Nove Srbije, čiji je nosilac i kandidat za predsednika vlasotinačke opštine Boško Stančić...Ova lista biće na glasačkom listiću pod rednim brojem dva, a njen naziv je „Velimir Ilić NS Boško Stančić“...„Na...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.