SPP na parlamentarnim izborima sa listom “Usame Zukorlić – UJEDINJENI ZA PRAVDU – SPP-DSHV”

Izvor: SandzakPress.net, 04.Nov.2023, 00:50

SPP na parlamentarnim izborima sa listom “Usame Zukorlić – UJEDINJENI ZA PRAVDU – SPP-DSHV”

Na današnjoj sjednici Predsjedništva Stranke pravde i pomirenja (SPP) donesena je odluka kojom se potvrđuje formiranje predizborne koalicije pod imenom “USAME ZUKORLIĆ – UJEDINJENI ZA PRAVDU – SPP-DSHV” kao i izlazak koalicije na predstojeće parlamentarne izbore s listom pod imenom “USAME ZUKORLIĆ – UJEDINJENI ZA PRAVDU – STRANKA PRAVDE I POMIRENJA – BOŠNJACI SANDŽAKA, TOMISLAV ŽIGMANOV – DEMOKRATSKI SAVEZ HRVATA U VOJVODINI”. U okončanom mandatu, Stranka pravde i pomirenja >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << je imala 3 mandata, dok je DSHV imala 1 narodnog poslanika i zajedno su sačinjavali poslanički klub. Lista će okupljati i druge manje političke stranke nacionalnih manjina, kao i udruženja i računat će i na glasove Roma, Aškalija, Bugara, Rumuna i Slovaka. Izvor: spp.rs The post SPP na parlamentarnim izborima sa listom “Usame Zukorlić – UJEDINJENI ZA PRAVDU – SPP-DSHV” appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SPP na parlamentarnim izborima sa listom "Usame Zukorlić - Ujedinjeni za pravdu - SPP-DSHV"

Izvor: B92, 04.Nov.2023

Na današnjoj sednici Predsedništva Stranke pravde i pomirenja (SPP) donesena je odluka kojom se potvrđuje formiranje predizborne koalicije, objavio je SSP..."Potvrđena je koalicija pod imenom "USAME ZUKORLIĆ - UJEDINJENI ZA PRAVDU - SPP-DSHV" kao i izlazak koalicije na predstojeće parlamentarne...

Nastavak na B92...

Zukorlić i Žigmanov zajedno na parlamentarnim izborima

Izvor: Danas, 04.Nov.2023

Stranka pravde i pomirenja (SPP) i Demokratski savez Hrvata u Vojvodini (DSHV) zajedno će učestvovati na predstojećim parlamentarnim izborima.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.