SPP izlazi na parlamentarne izbore – Nosilac liste Usame Zukorlić

Izvor: SandzakPress.net, 12.Feb.2022, 21:31

SPP izlazi na parlamentarne izbore – Nosilac liste Usame Zukorlić

Stranka pravde i pomirenja održala je danas (12. 2. 2022) sjednicu Predsjedništva na kojoj je donijela odluku o učešću na predstojećim izborima za narodne poslanike u Narodonoj skupštini Republike Srbije. Nosilac liste za parlamnetrane izbore Stranke pravde i pomirenja bit će predsjednik stranke Usame Zukorlić. Stranka pravde i pomirenja nastavlja da bude stožer partnerske politike i lider u borbi  za ostvarenje individualnih >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << i kolektivnih prava manjinskih naroda i svih građana u Republici Srbiji na putu ka prevazilaženju svih prepreka i članstvu Republike Srbije u Evropsku Uniju. Na predstojećim parlamentarnim izborima, Stranka prave i pomirenja izlazi sa jasnim i konkretnim programom i ciljevima koji su definirani od strane osnivača i lidera ove stranke rahmetli akademika muftije Muamera Zukorlića. Na tom putu univerzalnih vrijednosti i općeg prosperiteta, Stranka pravde i pomirenja poziva sve političke subjekte koji dijele iste vrijednosti i imaju ambicije da osnaže vladavinu prava i pravde da nam se pridruže i budu dio naših zajedničkih nastojanja da Republiku Srbiju i cijeli Balkan učinimo mjestom susreta pozitivnih energija i stvaramo vrijednosti koje će donijeti trajni mir i stabilnost našem prostoru. Predstojeća kampanja je prilika da i na političkoj pozornici suštinski zaživi ideja rahmetli akademika muftije Muamera Zukorlića o vraćanju etike u politiku, te iz tih razloga pozivamo sve političke činioce da dani pred nama budu takmičenje u ponudi kvaliteta, programa i ideja, da nam dostojanstvo i čast svakog pojedinca i političkog rivala budu sveti i da naše konfrontacije isključivo budu u duhu sučeljavanja stavova i modaliteta postizanja ciljeva u duhu naših političkih ponuda.              The post SPP izlazi na parlamentarne izbore – Nosilac liste Usame Zukorlić appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SPP ide na parlamentarne izbore, nosilac liste Usame Zukorlić

Izvor: Blic, 12.Feb.2022

Stranka pravde i pomirenja danas je na sednici Predsedništva donela odluku o učešću na predstojećim parlamentarnim izborima, a nosilac liste biće predsednik stranke Usame Zukorlić.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.