SPP: Sprema se  izborna manipulacija

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Sep.2014, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPP: Sprema se izborna manipulacija

BANJALUKA - SPP upozorava da se sprema velika izborna manipulacija i da se bitka velikih stranka ne vodi u pridobijanju glasova, već u spretnosti ko je bolji manipulator.

Iz ove stranke navode da Branislav Borenović, potpredsjednik PDP-a, koji dolazi "iz stranke za koju se veže najviše odluka štetnih po RS", "maše" papirima prema kojima je navodno SDA dala instrukciju da se glasa za Željku Cvijanović, kandidata SNSD - DNS - SP za člana Predsjedništva BiH.

"Nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << nam jasno da li to čini iz ljubomore ili ljutnje što Bošnjaci ne glasaju za stranku koja je mnogo učinila za projekat unitarizacije BiH ili podmeće kako bi drugog kandidata predstavio kao nekoga ko tajno radi za SDA", navode iz SPP-a.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.