SNS za vanredne izbore

Izvor: RTS, 20.Jan.2010, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS za vanredne izbore

Narod u Srbiji živi sve lošije, a svoje nezadovoljstvo pokazuje štrajkovima, smatra lider SNS Tomislav Nikolić. Potrebno održavanje vanrednih parlamentarnih izbora, naveo Nikolić prilikom predaje potpisa za preregistraciju stranke.

Predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić izjavio je da situacija u zemlji navodi na pomisao da će parlamentarni izbori biti održani brzoi  dodao da će biti dobro ako se >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << to desi jer bi oni "doneli novo i bolje državi i građanima".

"Srbiju čeka teška godina i bilo bi dobro da vlast bude ozbiljna, da shvati da promena vlasti ne znači gubitak glave, da promena vlasti znači samo dobro, pošto ispunjava želju građana", rekao je Nikolić novinarima prilikom predaje Ministarstvu za državnu upravu i lokalnu samoupravu oko 20.000 potpisa za preregistraciju stranke.

Nikolić je najavio da će SNS krajem januara pokrenuti akciju u kojoj će pokušati da u veoma kratkom roku prikupi milion potpisa i "time pokaže šta građani Srbije misle o aktuelnoj vlasti i koliko su spremni da je menjaju".

"Mislim da pred snagom tih potpisa i izražene želje građana, pred očajnom situacijom u kojoj se Srbija nalazi, niko neće moći da onemogući građanima da se izjasne o tome kakvu vlast žele", naglasio je Nikolić.

Lider SNS smatra da će njegova partija pobediti na sledećim parlamentarnim izborima i da će to biti potpuno nova etapa u razvoju Srbije, koja će krenuti napred.

Rok za registraciju stranaka ističe 23. januara, a počela je 23. jula prošle godine. Za predaju dokumentacije ostalo je još tri dana.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.