SNS: U ponedeljak sa DSS-om

Izvor: RTS, 17.Sep.2010, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: U ponedeljak sa DSS-om

U ponedeljak susret SNS-a i DSS-a, čije će delegacije na razgovorima predvoditi lideri tih stranaka, Tomislav Nikolić i Vojislav Koštunica. Tema razgovora raspisivanje vanrednih izbora.

Delegacija Srpske napredne stranke, koju će predvoditi predsednik Tomislav Nikolić, primiće u ponedeljak delegaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Demokratske stranke Srbije, na čelu sa Vojislavom Koštunicom, rekao je zamenik predsednika SNS-a Aleksandar Vučić i najavio da će tema razgovora biti načini kako da se raspišu vanredni izbori.

Vučić je na konferenciji za novinare napomenuo i da će se "razgovarati i o svim drugim važnim političkim pitanjima".

"Želim da naglasim da nam nije cilj nekakvo ujedinjenje opozicije, ali želimo da pronađemo najmanji zajednički imenitelj u borbi protiv ovog režima koji je naneo toliko štete Srbiji", objasnio je Vučić.

Prema njegovim rečima, "Srbija nikad nije imala lošiju vlast, jer je činjenica, o čemu se više i ne govori, da osnovnih životnih namirnica i dalje nema na rafovima prodavnica, a cene i dalje rastu".

"Nije potrebno da Dinkić i Milosavljević govore kako je to sramota i nedopustivo, već treba da ćute i da rade svoj posao, jer su upravo oni najodgvorniji za dešavanja na tržištu", ocenio je Vučić.
Pogledaj vesti o: Izbori,   Tomislav Nikolić

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.