SKANDAL USRED SRBIJE! Ugljaninove pristalice DIVLJALE uz povike Sandžačka republika i vređanje Vučića (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Nov.2018, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL USRED SRBIJE! Ugljaninove pristalice DIVLJALE uz povike "Sandžačka republika" i vređanje Vučića (VIDEO)

Nosilac liste "Sapoopredeljenje" Sulejman Ugljanin je pobedu na izborima za nacionalne savete Bošnjaka proslavio u Novom Pazaru kao političku pobedu, sudeći po uzvicima njegovih pristalica "Sandžačka republika".

Proglašavajući pobedu svoje liste Ugljanin je pred okupljenima izjavio da Bošnjaci još nisu rešili svoj status, a da je Aleksandar Vučić poražen u Novom Pazaru.

Pristalice Bošnjačkog nacionalnog veća su njegovo obraćanje prekidale više >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << puta, uzvikujući "Sandžačka republika", "Živela sandžakčka zastava", "Suljo mi te volimo". Takođe, vređali su predsednika Srbije.

Ugljanin je posle izbora rekao i da je BNV "bošnjačko javno dobro" čiji je cilj da unapredi ustavom i zakonima zagarantovana prava.

Kaže i da su to najznačajniji izbori za Bošnjake od raspada bivše SFRJ zato što Bošnjaci u Srbiji, kako tvrdi, "imaju mnogo nerešenih pitanja i veliki broj problema".

Ugljanin takođe tvrdi i da Veće ima zakonska ovlašćenja da sa predstavnicima međunarodne zajednice rešava "nagomilane probleme".

Nacionalna veća inače brinu o poštovanju kulturnih, obrazovnih i drugih prava i interesa nacionalnih manjina.

Pratite nas i na instagramu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ugljaninove pristalice u Novom Pazaru slavile uz povike "Sandžačka republika" i vređanje Vučića

Izvor: Blic, 05.Nov.2018

Nosilac liste "Samoopredeljenje" Sulejman Ugljanin je pobedu na izborima za nacionalne savete Bošnjaka proslavio u Novom Pazaru kao političku pobedu, sudeći po uzvicima njegovih pristalica "Sandžačka republika".

Nastavak na Blic...

UGLjANIN POSLE IZBORA: Srbija je fašistička tvorevina; Pristalice slavile uz povike "Sandžačka republika" i vređanje Vučića

Izvor: Večernje novosti, 05.Nov.2018

Proglašavajući pobedu svoje liste Ugljanin je pred okupljenima izjavio da Bošnjaci još nisu rešili svoj status Nosilac liste "Sapoopredeljenje" Sulejman Ugljanin je pobedu na izborima za nacionalne savete Bošnjaka proslavio u Novom Pazaru kao političku pobedu, sudeći po uzvicima...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.