SAD: Izbori prilika za demokrate

Izvor: Danas, 05.Nov.2018, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAD: Izbori prilika za demokrate

Posle dve godine Amerikanci će sutra ponovo izaći na izbore na kojima će birati svih 435 članova Predstavničkog doma Kongresa, 33 od 100 članova Senata i 36 guvernera, a ishod glasanja u velikoj meri može promeniti političku sliku SAD, jer bi se predsednik Donald Tramp mogao suočiti sa kohabitacijom. Članak SAD: Izbori prilika za demokrate se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fijat pokrenuo proizvodnju nakon dvonedeljnog prekida

Izvor: Danas, 05.Nov.2018

Proizvodne trake u kompaniji "Fijat Krajsler automobilbili" u Kragujevcu jutros su ponovo pokrenute nakon dvonedeljnog prekida proizvodnje zbog slabije prodaje modela 500L. Članak Fijat pokrenuo proizvodnju nakon dvonedeljnog prekida se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Rohani: U ratnoj smo situaciji

Izvor: Danas, 05.Nov.2018

Predsednik Irana Hasan Rohani obećao je da će "srušiti" embargo koji su ovoj zemlji od danas ponovo uvele Sjedinjene Države. Članak Rohani: U ratnoj smo situaciji se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.