Ruski beli medved predvideo Trampovu pobedu, dobija tortu

Izvor: B92, 11.Nov.2016, 19:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruski beli medved predvideo Trampovu pobedu, dobija tortu

Beli medved Feliks iz zoološkog vrta u Krasnojarsku predvideo je pobedu Donalda Trampa na izborima i zato će biti nagrađen, piše “Sputnjik”.

Kako navode, nagrada će mu biti torta sa likom 45. predsednika SAD.

Radnici zoološkog vrta pozvali su Feliksa da im pomogne da predvide rezultat predsedničkih izbora u SAD. Napunili su dve bundeve mesom i ribom i izrezbarili na njima imena predsedničkih kandidata >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pre nego što su ih stavili u medvedov kavez.

Feliks je dugo oklevao, a onda je konačno odabrao Trampa.

Nakon što je uspešno odredio rezultate izbora, medved je i zvanično dobio zvanje „prognozera“. Torta za „prognozera-početnika“ biće napravljena od sira, bundeve, kapra i leda.

Radnici krasnojarskog zoološkog vrta nadaju se da će Feliks nastaviti da daje tačne prognoze.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

RUSKI MEDVED PREDVIDEO POBEDU TRAMPA: Kao nagradu dobija tortu!

Izvor: Kurir, 11.Nov.2016

...Zbog prognoze koja je nadmašila i mnogo iskusnije profesionalne posmatrače, ovaj krznati prognozer dobiće tortu sa likom Donalda Trampa, 45 predsednika Sjedinjenih Američkih država..Radnici zoološkog vrta pozvali su Feliksa da im pomogne da predvide rezultat predsedničkih izbora u SAD Napunili...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.