Izvor: Radio 021, 09.Dec.2019, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometaši Voše savladali Tatran, u utorak protiv Motora

Rukometaši Vojvodine savladali su Tatran sa 23:22 u devetom kolu SEHA lige.

Ovom pobedom Voša se izjednačila na tabeli sa slovačkim prvakom i sada ima priliku da u poslednjem kolu izbori treću poziciju u A grupi, čime bi mogla da dobije lakšeg rivala u plej-of fazi.

Prvaci Srbije bili su bolji u prvom poluvremenu, imali su tri gola razlike, ali su platili ceh zbog brzopletosti u finišu, pa su na odmor otišli samo sa golom prednost - 13:12. Slično se dogodilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << i u drugom delu igre, ponovo je Voša imala prednost od 21:18, ali se Tatran primakao na samo gol razlike ugrožavajući crvene-bele.

Golma Verkić branio je dobro tokom čitave utakmice, a svom timu je osigurao pobedu tako što je odbranio nekoliko zicera Slovacima i sačuvao mrežu Vojvodine onda kada je bilo najvažnije.

Pobedom nad Tatranom Voša je upisali peti trijumf u devet odigranih utakmica SEHA šampionatu.

U poslednje kolu grupne faze Voša će u utorak, 10. decembra, gostovati ekipi Motora u Ukrajini. Ukoliko Vojvodina uzme bod, a Tatran izgubi u Skoplju od Vardara, Vojvodina će biti trećeplasirani tim A grupe, zbog čega će joj rival, u tom slučaju, biti šesti tim B grupe.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.