Rouz: Ne smeta mi da ulazim sa klupe

Izvor: MVP.rs, 02.Sep.2014, 23:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rouz: Ne smeta mi da ulazim sa klupe

Plejmejker američke reprezentacije je zadovoljan svojom ulogom u timu.

Derik Rouz je uspeo da se izbori za mesto u 'drim timu' na Svetskom kupu u Španiji, bez obzira na dve teške povrede kolena koje je doživeo u poslednje dve godine. Iako se očekivalo da će iskusni plejmejker igrati u prvoj postavi, trener Majk Kžiževski je odlučio da košarkaša Čikaga u igru uvodi sa klupe.

Mnogima bi ta uloga smetala, ali Rouz smatra da nema ničega lošeg >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << u tome što ne počinje utakmice kao starter i veruje da mnogo doprinosi ekipi bez obzira što ulazi sa klupe.

"Uvek se trudim da na stvari gledam pozitivno. Tako je bilo i dok sam bio povređen, a tako je i sada kada u igru ulazim sa klupe. Mi imamo 12 dobrih igrača koji u svakom trenutku mogu da se nađu u prvoj postavi. To je ono što nas čini ovako kvalitetnima. Moja trenutna uloga jeste da ulazim sa klupe i nemam problem sa tim. Ja znam da kada sam na terenu teško ko može da me nadigra ili da dobije moj tim", izjavio je Rouz.

Američka selekcija se na Svetskom kupu u Španiji nalazi u grupi C, a posle tri kola je zabeležila isto toliko pobeda i nalazi se na prvom mestu.

(foto: USAB)
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na MVP.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.