Raspisani izbori za mesne zajednice u Subotici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jun.2015, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raspisani izbori za mesne zajednice u Subotici

Predsednik Skupštine grada Subotice Ilija Maravić raspisao je izbore za članove skupština mesnih zajednica na teritoriji Subotice za 19. jul.

Odluka o raspisivanju izbora doneta je danas i objavljena je u Službenom glasniku grada Subotica, tako da od danas teku rokovi vezani za ove izbore.

Izbore za članove Skupština mesnih zajednica sprovešće Izborna komisija grada Subotice koja treba da sačini Uputstvo za sprovođenje izbora, propisuje oblik >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i sadržaj obrazaca i određuje rokove za vršenje pojedinih izbornih radnji.

Poslednji izbori za članove Skupština mesnih zajednica su održani pre nešto više od četiri godine. Hitno raspisivanje ovih izbora nedavno je tražio odbor Saveza vojvođanskih Mađara u Subotici.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Izbori za mesne zajednice u Subotici 19. jula

Izvor: Blic, 04.Jun.2015

Predsednik Skupštine grada Subotice Ilija Maravić raspisao je izbore za članove skupština mesnih zajednica na teritoriji Subotice za 19. jul...Odluka o raspisivanju izbora doneta je danas i objavljena je u Službenom glasniku grada Subotica, tako da od danas teku rokovi vezani za ove izbore...Izbore...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.