Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Jan.2024, 22:45

Lazović o raspravama u Bundestagu i EP: Ozbiljan pomak ka poništavanju pokradenih izbora u Srbiji

Kopredsednik Zeleno-levog fronta Radomir Lazović ocenio je da je današnjim raspravama u nemačkom Bundestagu i Evropskom parlamentu o nedavnim izborima u Srbiji, ostvaren "ozbiljan pomak i uspeh na međunarodnom planu" kako bi po njegovim rečima, bila razrešena politička kriza u Srbiji i "poništeni pokradeni izbori".
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radomir Lazović: Ne odustajemo od poništavanja izbora u Beogradu

Izvor: Danas, 18.Jan.2024, 11:46

Kopredsednik Zeleno-levog fronta i prvi na listi koalicije "Srbija protiv nasilja" Radomir Lazović istakao je u emisiji "Iza vesti" da opozicija neće odustati od poništavanja izbora u Beogradu i održavanja novih, i ocenio da su prethodnih dana premijerka Ana Brnabić i drugi predstavnici najviše...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.